Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

INREGISTRAREA ORGANIZATIILOR NEGUVERNAMENTALE (ONG) IN REPERTOARUL MINISTERULUI TRANSPORTURILOR

 

Ministerul Transporturilor pune la dispozitia organizatiilor societatii civile legal constituite, fara scop lucrativ, care sunt interesate de activitatea legislativa desfasurata la nivelul ministerului, o procedura de inregistrare in Repertoarul publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.


Sunt invitate sa completeze formularul de inscriere asociatiile, fundatiile si federatiile constituite in baza Legii nr. 21/1924 si O.G. nr. 26/2000 – denumite generic organizatii neguvernamentale (ONG).


Repertoarul se doreste a fi un instrument de informare si cu privire la mediul asociativ din România, in scopul imbunatatirii mecanismelor de consultare si de participare a reprezentantilor societatii civile la procesul de elaborare a actelor normative initiate la nivelul Ministerului Transporturilor. In acest sens, Repertoarul cuprinde informatii privind denumirea, tipul si misiunea organizatiei, prezentarea acesteia, principalele domenii de activitate, proiectele desfasurate si serviciile oferite, date si persoane de contact, etc. In timp, Repertoarul va fi completat cu propunerile, sugestiile, recomandarile organizatiilor inscrise, referitoare la diferitele proiecte de acte normative initiate de MT.


Procedura de inregistrare presupune completarea formularului de inscriere de mai jos.


NOTA: Ministerul Transporturilor nu isi asuma raspunderea privind exactitatea si corectitudinea datelor si informatiilor cuprinse in acest Repertoar. intreaga responsabilitate privind continutul datelor si informatiilor referitoare la organizatiile inscrise revine in exclusivitate acestora.


Inscrierea unei organizatii in Repertoar, nu confera acesteia un statut sau un tratament special in relatiile cu reprezentantii Ministerului Transporturilor ori alte beneficii sau drepturi in afara prevederilor legale. De asemenea, Ministerul Transporturilor isi rezerva dreptul de a modifica procedurile de inregistrare si de a solicita orice precizari, informatii si documente suplimentare, pe care le considera necesare. inscrierea in Repertoar, precum si consultarea acestuia de orice persoana interesata inseamna acceptarea acestor conditii. Orice propuneri, sugestii sau intrebari pot fi transmise prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

E-repertoar
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!