Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

Data publicării: 13.01.2020

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 27.01.2020

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

   

 

Prin  prezentul proiect de hotărâre a Guvernului, se propune:

- modificarea datelor tehnice a imobilului teren având nr. MFP 152718 cuprins în Anexa nr. 16 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările și completările ulterioare, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, ca urmare a înscrierii bunului în cartea funciară.  

- corectarea valorii de inventar a imobilului teren având nr. MFP 152718 cuprins în Anexa nr. 16 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările și completările ulterioare.

- transmiterea către Consiliul Local al Municipiului Făgăraș a "Variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș" în lungime de 5,93 km, ce se desprinde din DN1 km 232+315, ocolește municipiul Făgăraș din partea de nord, intersectează DJ 104 în zona podului peste râul Olt și revine în DN1 la km 236+384, în scopul realizării lucrărilor de modernizare.

- trecerea din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în domeniul public al municipiului Făgăras, la data promovării prezentului proiect de hotărâre a Guvernului.

- declasarea acesteia din categoria funcţională a drumurilor de interes național și încadrarea în categoria funcţională a drumurilor de interes local.

    Încadrarea acestui sector de drum se realizează în conformitate cu prevederile art.12 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prin care se precizează că: ,,încadrarea unui drum din categoria funcţională a drumurilor de interes naţional în categoria funcţională a drumurilor de interes judeţean sau în categoria funcţională a drumurilor de interes local, precum şi din categoria funcţională a drumurilor de interes judeţean sau de interes local în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional se face prin hotărâre a Guvernului, la propunerea autorităţii care urmează să îl preia în administrare”.

  

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

Anexe

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

  • Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti

  • Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G

  • Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.00

  • Prin poşta electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • Prin formularul E-consultare

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei


 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

E-consultare
In cadrul acestei rubrici se vor indica articolele din proiectul de act normativ pentru care exista o propunere de modificare
Selecteaza fisierul
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!