Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

37070658 2226118057617071 7530495653340774400 n

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au discutat, astăzi la Bruxelles cu comisarul European pentru Politica Regională Corina Crețu despre aprobarea de către Comisia Europeană a proiectului major de infrastructură magistrala M6 – legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Discuțiile au fost constructive și ambele părți au convenit să urmărească implementarea la standarde înalte de calitate a proiectului.

Comisia Europeană va transmite în curând autorităților de la București o scrisoare de răspuns la clarificările prezentate de partea română.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitatea realizării unei legături rutiere rapide între Transilvania și Moldova. Scopul comun este ca studiile pregătitoare pentru implementarea la standarde europene a acestei legături să se facă în perioada curentă de programare, iar traseul va fi stabilit astfel încât să aducă beneficii economice atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!