Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

18814706 2006380259590853 6494046265020430943 o

 

Sărbătorim astăzi, pe 20 iulie, ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, ocazie ce ne dă prilejul de a-i onora pe toți marii noștri pionieri ai aviației precum Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Henri Coandă, Elie Carafoli dar și un moment de mulțumire pentru toți cei care sunt parte ai aviației din țara noastră.

Chiar dacă în fiecare zi, când suntem la bordul unei aeronave, le mulțumim pentru profesionalismul lor, 20 iulie este ocazia din fiecare an în care gândurile noastre de mulțumire se îndreaptă către ei: către piloții noștri pentru care doar cerul este limita, către însoțitorii de bord care au întotdeauna o vorbă bună pentru noi, către coordonatorii de la sol și către întreg personalul tehnic care ne fac călătoria sigură.

Tot astăzi, onorăm sacrificiul eroilor români cei care, prin curaj și sacrificiu suprem, au devenit eroi ai misiunilor în care s-au implicat și care acum ne privesc din ceruri. Lor le datorăm recunoștința noastră și le vom păstra vie memoria.

Tuturor angajaților din structurile de aviație ale Ministerului Transporturilor le doresc ore line de zbor, cer senin si misiuni ușoare, care să le facă, în continuare, cinste.

Veți avea întotdeauna respectul si sprijinul meu!

La multi ani, aviatorilor nostri! La multi ani, fortelor noastre aeriene!

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!