Bine ati venit la Ministerul Transporturilor   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la Ministerul Transporturilor

IMG 2426

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR, Narcis Neaga se află astăzi în județul Suceava.

Vizita permite evaluarea la fața locului a stadiului de realizare a variantei de ocolire a municipiului Rădăuți. Din discuțiile cu constructorul, acesta a precizat că termenul asumat pentru finalizare este 2021.

”Eu nu pot decât să vă felicit. Este unul dintre obiectivele pentru care nu vom avea probleme la execuție. Nu vom avea probleme cu întârzieri. Vom avea o surpriză plăcută. Constructorul ne-a demonstrat că în toate lucrările pe care le-a executat atât pe infrastructura mare și pe drumurile naționale, se mobilizează.

Evident că o să monitorizez și acest șantier dar sunt convins că sunt alți constructori care merită să fie mai atent monitorizați. Aici sunt convins că lucrurile vor decurge repede și mă hazardez să spun că acest proiect va fi terminat înainte de termen, fără alte costuri suplimentare și probleme așa cum avem pe alte loturi de autostradă. Bani sunt, capacitate de mobilizare știu că aveți. (…) Vreau să trag un semnal de alarmă: în lipsa unui buget aprobat proiectele riscă să fie blocate. Mulțumesc constructorilor pentru că au înțeles această situație, că se mobilizează în continuare pentru a putea respecta termenele asumate” a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În județul Suceava, Ministrul Răzvan Cuc va avea o serie de discuții cu reprezentanții autorităților locale, ocazie ce va permite părților să identifice soluțiile și prioritățile pentru obiectivele de infrastructură din județ.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!