Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

MINISTERUL TRANSPORTURILOR, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a transmis la data de 28 noiembrie 2018 la Comisia Europeană proiectul major “Infrastructura integrată pentru zona orbitală a Municipiului București”

Acest proiect reprezintă al paisprezecelea proiect major transmis de Organismul Intermediar la Comisia Europeană totalizând aprox. 8 miliarde EUR, din care fonduri de la UE de aprox. 4,6 miliarde EUR.

De asemenea, Organismul Intermediar împreună cu beneficiarul Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România – CNAIR SA pregătesc transmiterea la Comisia Europeană a proiectului major „Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila” în valoare totală de aprox. 554 milioane EUR. Acest proiect, împreună cu proiectele majore deja transmise la CE, va conduce ca Ministerul Transporturilor – Organismul Intermediar de Transport să fie în măsură să acopere în integralitate alocarea de fonduri europene nerambursabile din POIM 2014-2020, prin proiecte transmise la Comisia Europeană.

Click to listen highlighted text!